قیمت گز آردی کیلویی ۳۰ درصد مخلوط
قیمت گز آردی کیلویی ۳۰ درصد مخلوط بسته به نوع برند؛ نوع خرید و شرایط بازار متفاوت می باشد. گز نوعی شیرینی خوشمزه و خوش طعم است که سوغات اصفهان شناخته می شود. این شیرینی ارزش غذایی فوق العاده ایی دارد.
آشنایی با خواص درمانی گز
خواص درمانی گز شامل گزینه های زیر می شود:
- این شیرینی دارای ویتامین A، B، C، لوتئین، زاگزانتین، آنتی اکسیدان می باشد. به خاطر همین می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از انواع سرطان ها جلوگیری کند.
- این محصول برای تقویت حافظه و عملکرد مغز فوق العاده است.
- این شیرینی برای تقویت بینایی و قوای جنسی بی نظیر می باشد.
- این محصول خاصیت آنتی بیوتیکی دارد به همین دلیل می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد.
- گز برای شادابی و زیبایی پوست فوق العاده می باشد.
فروش گز آردی لقمه کیلویی اصفهان
فروش گز آردی لقمه کیلویی اصفهان با بهترین کیفیت و قیمت انجام می شود. گز لقمه اصفهان از نظر کیفیت مثال زدنی می باشد. فروش بالایی این محصول باعث شده بسیاری از افراد به دنبال تولید این محصول باشند. به خاطر همین ما در این جا سعی می کنیم شما را با مراحل تهیه گز آردی آشنا کنیم:
- برای تهیه گز ابتدا باید عسل را با کمی آب مخلوط کنیم و روی حرارت قرار دهیم تا عسل حالت شهد به خود بگیرد. بعد از این کار باید بادکا هم به شهد بدست آمده اضافه کنیم.
- در مرحله بعد باید مواد را خوب به هم بزنیم تا حالت کش دار پیدا کنند.
- در مرحله بعد سفیده تخم و گلاب را با هم مخلوط کنید و حسابی به هم بزنید. برای این کار می توانید از همزن برقی استفاده کنید.
- برای این که بدانید که آیا شهد قوام آمده یا نه فقط کافی است مقداری از شهد را روی یخ بریزیم اگر حالت شکنندگی پیدا کرد. نشانه این است که شهد شما قوام آمده است. سپس می توانید از روی حرارت آن را بردارید.
- در مرحله بعد باید سفیده تخم مرغ سفت شده را با شهد ها مخلوط کنید. سپس خوب آن ها را به هم بزنید.
- سپس روی اجاق یک شعله پخش کن می گذاریم و مواد که خوب مخلوط شده را روی شعله قرار می دهیم. سپس آن ها را خوب به هم بزنید.
- سپس مغز پسته هم اضافه می کنیم برای این اطمینان پیدا کنید که گز شما آماده است یا نه می توانید مقداری از مواد را روی شعله بردارید و بگذارید سرد شوند اگر مواد از هم جدا نشدند و به دست نچسبیده اند. گز شما آماده است. در مرحله آخر زیر شعله را خاموش می کنیم و گز ها را در قالب های مخصوصی می ریزیم و سپس کمی آرد روی آن ها می پاشیم.