گز زعفرانی پسته+مخلوط ۲۸درصد
آنچه در این مقاله می خوانید...
لیست تولیدات گز مخلوط مغزدار 28%انواع گز زعفرانی پسته+مخلوط تولید شدهمرکز تولید و فروش انواع گز مغزدار 28 درصدگز پسته و بادام با گز مخلوط که از طعم های متنوع تشکیل می شوند در درصد های متفاوت مغز های نام برده چون گز ۲۸% و … با طعم زعفرانی در این بخش بصورت تولیدات گز فله ای و گز کادویی قیمت مناسب به فروش می رسد.
لیست تولیدات گز مخلوط مغزدار ۲۸%
لیست تولیدات شیرینی جات ایرانی در سراسر بخش های مختلف از بازار ایران بسیار متنوع اما خوشمزه از عطر و طعم ویژه با طرح های مختلف از برش های این شیرینی جات ها و همانطور که گفته شد می تواند سوغات بخش های مختلفی از بازار ایران بشمار رود که در سراسر بازار های ایرانی به شیوه های مختلف توزیع و عرضه می گردد. به عنوان مثال یکی از این شیرینی جات های ایرانی مربوط به تولیدات گز ایرانی بوده که از شیرینی جات های بخش اصفهان با بلداجی بوده است و در انواع و اقسام مدل های مختلف از نوع گز لقمه ای تا گز اردی با گز سوهانی ارائه نموده اند.
البته تولیدات نوع گز اصفهان بلداجی تنها به این محصول اختصاص نمیابد و می توان گفت دیگر شیرینی جات هایی از نوع سوهان عسلی با تولیدات درجه یک انواع پولکی نبات ها را هم دارا بوده است که در بین برخی از واحد های تولید کننده این محصولات به صورت یکجا در یک واحد تولیدی عرضه می شوند و گاه بصورت مجزا تهیه و تولید می شوند. خب همانطور که گفته شد نوع تولیدات گز متنوع بوده اند و یکی از ویژگی های تولیدی گز که در این بخش در نظر گرفته شده است مربوط به طعم گز با درصد های مغز مصرفی در تولیدات گز بوده است.
در درجه ی نخست تولیدات گز از نظر طعم و مزه همراه با یکی از طعم دهنده های انگبین های گیاهی بوده که شامل انگبین، شیرخشت، ترنجبین، بیدمشک و زعفران بوده است و براساس نوع سلیقه با ذائقه های مختلف افراد متفاوت در تولیدات گز مصرف می شوند. در کنار این ویژگی تولیدی درصد مغز مصرفی هم از دیگر موارد مهم در امر تولیدات می باشد و همانطور که در بازار با درصد های مختلف گز ان را خریداری می کنید با درصد های ۱۰%، ۲۰%، ۱۸%، ۲۸%، ۳۲% و … تهیه می شوند.
این درصد های متفاوت نام برده شده هم بصورت مجزا از گز پسته ای، گز مخلوط با گز بادام تشکیل شده اند هم بصورت مخلوط مغز پسته بادام، ترکیبی از این دو مغز تهیه می شوند با طعم های نام برده از درصد های معرفی شده در نوع گز کادویی تا کیلویی.
انواع گز زعفرانی پسته+مخلوط تولید شده
خب یکی از طعم های سنتی و پرطرفدار مربوط به گز زعفرانی بوده است و از درصد های تولیدی که روال تولیدی هر بخش و واحد تولیدی می باشد گز زعفرانی با مغز پسته ای ۱۸%، ۲۸% و ۳۲ درصد می باشد و همانطور که گفته شد اساس کار تولیدی گز زعفرانی با مغز پسته ای بوده ولی در نوع سفارشات ویژه بصورت مخلوط نیز تهیه می شود و البته نوع گز زعفرانی با مغز بادام.
مرکز تولید و فروش انواع گز مغزدار ۲۸ درصد
بنابر وجود مرکز های تولید کننده ی بسیار در بخش اصفهان و بلداجی و طبق معرفی صورت گرفته از تولیدات هر واحد تولیدی، تولیدات این گز زعفرانی در هر بخشی از واحد های تولید کننده هم متغیر می باشد، پس برای تهیه و خرید عمده انواع گز مغزدار ۲۸ درصد از نوع زعفرانی تا دیگر طعم های نام برده می توانید با این مرکز در ارتباط باشید که با معرفی بازار های پخش و فروش خود از پیشنهادات تولیدی این انواع گز در این بخش بهره مند گردید.